ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΤΑΛΟΥ

Στο Λονδίνο ο Κοπανάκης Ιωάννης

Στο Λονδίνο θα βρεθεί ο πρόεδρος του ΤΑΛΟΥ Κοπανάκης Ιωάννης για να παρακολουθήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες και να εκπροσωπήσει την ΕΟΠ στο αγώνισμα του δρόμου όπου συμμετέχει ο Θεσσαλονικιός πρωταθλητής Ταμουρίδης Ιωάννης.

Στην 1η θέση ο ΤΑΛΩΣ

Μετά από μερική καταχώρηση αγωνιστικών φύλλων ο ΤΑΛΩΣ βρίσκεται στην 1η θέση με 1454β, κάτι που κάνει όλους αισιόδοξους ότι θα τερματίσει στην 1η τριάδα της τελικής βαθμολογίας και γιατί όχι πρώτος, ακολουθεί η Λάρισα με 1021 και το Βέλος με 941.

ΠΑΠΑΔΕΡΟΣ, ΔΡΑΚΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ήδη κλείνουν μια εβδομάδα στην Ολλανδία οι αθλητές Παπαδερός Αλέξανδρος και Δρακάκης Ιωάννης οι οποίοι αγωνίζονται με τα χρώματα του ΤΑΛΟΥ! Οι εμφανίσεις είναι πολύ καλές με τερματισμούς στην πρώτη εικοσάδα και σε πολλούς αγώνες γίνεται ειδική αναφορά στους δύο τους ως πρωταθλητές Ελλάδος. Στον χθεσινό αγώνα 100 χλμ ο οποίος χαρακτηριζόταν ως δύσκολο σιρκουι στην πόλη Αlblasserdam, στην περιοχή kinderdijk ο Παπαδερός Αλέξανδρος κατετάγη 3ος με πολύ καλή εμφάνιση.

Παπαδερός-Κακαβελάκης- Κορτσιδάκης στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα Δρόμου

Με την εθνική ομάδα δρόμου θα αγωνιστούν οι τρείς αθλητές του ΤΑΛΩ στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ολλανδίας που θα διεξαχθεί από τις 9-12 Αυγούστου στο Ζιλαντ.