ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ Ο ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES

ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ Ο ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES

 Συμπληρώνοντας  ¼ αιώνα ζωής ο ΤΑΛΩΣ γιορτάζει τα γενέθλια του, σβήνοντας τα 25 κεράκια από την κορυφή της ελληνικής ποδηλασίας. Πολλές φορές λένε ότι ο καλύτερος τρόπος για να πεις ψέματα είναι οι αριθμοί αλλά εδώ μιλούν από μόνοι τους, για 3η συνεχόμενη χρονιά είναι το 1ο σωματείο στην χώρα, για 6η φορά 1ος στην ιστορία του και για 17η φορά στα 3 πρώτα σωματεία της Ελλάδος.  Η σταθερότητα του ΤΑΛΩΣ ANEKLINES  στην κορυφή των ελληνικών σωματείων και για το 2013, είναι κάτι που ελάχιστα, ίσως και κανένα άλλο σωματείο δεν έχει καταφέρει να παραμείνει τόσα έτη στην κορυφή. Αξιοσημείωτη επίδοση διότι φέτος 3 πολλοί μεγάλοι αθλητές της ομάδας αγωνίστηκαν στην Γαλλία με αποτέλεσμα να μην συνεισφέρουν βαθμολογικά αλλά ηθικά με την συνεχή ενθάρρυνση των συναθλητών τους και επίσης δόθηκαν μεταγραφή 3 καλές αθλήτριες λόγω απόστασης.

Αιχμή του δόρατος για την πολύ καλή πορεία της ομάδας αποτέλεσαν πολλοί νέοι ελπιδοφόροι αθλητές, όπως τον Μιχάλη Κορτσιδάκη και τον Σταματάκη Σταύρο, στους άνδρες, τον Κακαβελάκη Ιωάννη, τον Σταματάκη Χρήστο, τον Δετορράκη Δημήτρη και τον Κοπάνακη Δημήτρη στους έφηβους, τον Πανηγυράκη Ιωάννη, τον Καλιβρετάκη Δημήτρη, τον Χατζηαγγελάκη Μανώλη, τον Νεραντζάκη Φοίβο, τον Κανουπάκη Ντίνο και τον Κουβαριτάκη Ιωάννη στους παίδες και πολλά άλλα παιδιά που συνεισφέρανε αγωνιστικά και βαθμολογικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο που τους διακρίνει. Μεγάλη και η συνεισφορά των μάστερ αθλητών οι οποίοι δεν έχουν κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον ( λόγω απόφασης της ΕΟΠ ) αλλά είναι κοντά στην ομάδα και προσφέρουν με κάθε τρόπο.

Τεραστίας σημασίας είναι και η συνεισφορά των χορηγών σε αυτή την μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερα της ΑΝΕΚ η οποία είναι ο χρυσός χορηγός της ομάδας  την οποία στηρίζει ποικιλοτρόπως. Φυσικά σημαντική είναι και η χορηγία των άλλων χορηγών IDEAL bikes, ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ, MINOA PALACE resort and spa, Μικρό CAFÉ-νείο, κατάστημα ΣΧΕΤΑΚΗΣ STIHL, Κατάστημα ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ και καφέ ΦΟΙΝΙΚΑΣ.

Προπονητές της ομάδας είναι :ο Μαρεντάκης Παν, Ορφανουδάκης Κώστας και ο Φραγκιουδάκης Ιωάννης .

 Δραστηριότητες του συλλόγου:

 Ο ΤΑΛΩΣ ANEKLINES κάθε χρόνο διοργανώνει μια σειρά από αγώνες με αποκορύφωμα τον << ΓΥΡΟ ΜΑΧΗ ΚΡΗΤΗΣ>> με πάρα πολλές συμμετοχές, τα <<Δαμβόγλεια>>, αγώνας ΜΤΒ στους Αγίους Αποστόλους, η << Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο>>, ο 6ος Γύρος Παλαιόχωρας, αγώνας ορεινής ποδηλασίας στα Αγκουσελιανά, Ρεθύμνου, η ανάβαση Θερίσσου, το εσωτερικό πρωτάθλημα Μάστερ-Όπεν με πολλές συμμετοχές και φέτος για 1η φορά τον Γύρο Κρήτης με ΜΤΒ.

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013

1 Π.Ο.Χ.ΤΑΛΩΣ ΝΕΑΣ ΚΥ∆ΩΝΙΑΣ 9583 βαθµοί

2 Π.Ο.Η.ΚΑΣΤΡΟ 7695

3 Π.Σ.ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 7209

 

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES 1990-2013

GRAFHMA