Πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας: 5 μετάλλια ο Τάλως Anek Lines

Πολύ καλή ήταν η εμφάνιση των αθλητών της ομάδας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας που διοργανώθηκε από την ΕΟΠ το τριήμερο 12-14 Απριλίου στο Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο. Οι αθλητές του χανιώτικου συλλόγου έκαναν καλύτερες εμφανίσεις σε σχέση με το κύπελλο και το γκραν πρι που είχαν νωρίτερα στη σεζόν και κατάφεραν να αποσπάσουν 5 μετάλλια και πολύτιμες εμπειρίες για το αθλητικό μέλλον τους. Την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Πανηγυράκης Γιάννης στην κατηγορία παίδων κερδίζοντας αργυρό μετάλλιο στο ατομικό πουρσουιτ και στο ομαδικό σπριντ, χάλκινο στους πόντους και χρυσό στο ομαδικό πουρσουιτ μαζί με τους Κοπανάκη Δημήτρη, Κακαβελάκη Ιωάννη, Δεττοράκη Δημήτρη και Σταματάκη Χρήστο. Εξαιρετικός ήταν και ο Χατζηαγγελάκης Μανόλης ο οποίος στην 1η του συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα έδειξε ότι μπορεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στα σπριντ καθώς κατέλαβε την 4η θέση στα 200μ σπριντ και στα 500μ βελτιώνοντας τα προσωπικά του ρεκόρ και την 2η θέση στο ομαδικό σπριντ μαζί με τους Πανηγυράκη, Καλιβρετάκη και Κουβαριτάκη και παρά το γεγονός ότι είναι 1η χρονιά στην κατηγορία παίδων. Ο Σταματάκης Χρήστος συνέχισε την περυσινή του εμφάνιση στο κέριν κατακτώντας την 3η θέση και με την βοήθεια της τύχης και ο Δεττοράκης την 8η στο αντίστοιχο αγώνισμα. Συνοδοί της αποστολής ήταν ο Μαρεντάκης Π και ο Πανηγυράκης Νεκτάριος.
Μαρεντάκης Π: << Συγχαρητήρια στα παιδιά για τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησαν το τριήμερο και φέρνοντας για άλλη μια φορά μεγάλες επιτυχίες για τον χανιώτικο αθλητισμό. Παρά το γεγονός ότι βρίσκονται λίγο πριν τις πανελλήνιες εξετάσεις που τους δημιουργεί πρόσθετα βάρη κατάφεραν να στεφθούν πρωταθλητές στους έφηβους και να κατακτήσουν και άλλα μετάλλια ώστε να αποκομίσουν και μόρια για την σχολή που επιθυμούν. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς τους που στηρίζουν τα παιδιά αλλά και στους χορηγούς που υποστηρίζουν με οποιονδήποτε τρόπο την ομάδα και κατά επέκταση τα παιδιά και τον αθλητισμό και ιδιαίτερα τον χρυσό χορηγό την ΑΝΕΚ που αποτελεί το εφαλτήριο για όλες τις επιτυχίες του συλλόγου και των αθλητών του.>>
O ΤΑΛΩΣ ευχαριστεί θερμά τους όλους τους αθλητές που συμμετείχαν τον χρυσό χορηγό ΑΝΕΚ LINES, τους χορηγούς IDEAL bikes, ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ, MINOA PALACE resort and spa, Μικρό Καφενείο, Κατάστημα ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ και καφε ΦΟΙΝΙΚΑΣ.