ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΤΑΛΩ ΣΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ 2012

Υπερήφανους έκαναν για άλλη μια φορά οι αθλητές του ΤΑΛΩ τους χορηγούς τους ΑΝΕΚ και Ταχυδρομικό ταμιευτήριο καθώς κατάφεραν να διακριθούν σε όλες τις κατηγορίες των αγώνων. Ο Κορτσιδάκης Μιχάλης ήταν ο μεγάλος νικητής στα Βενιζέλεια 2012 που διοργανώθηκαν από τον ΑΟ ΚΥΔΩΝ. Ο Κορτσιδάκης με την συνεργασία των συναθλητών του κατάφερε να αποσπαστεί και να κερδίσει με άνεση την 1η θέση και στην 2η θέση να πλασαριστεί ο συναθλητής του Σταματάκης Χρήστος μετά από ένα δυνατό σπρίντ, οι 2 αθλητές της ομάδας έκαναν το 1-2 τόσο στη γενική ανδρών και εφήβων. Στην κατηγορία ανδρών ο Παπαδερός Αλέξανδρος ήταν 3ος.

Στην κατηγορία παίδων νικητής ήταν ο Πανηγυράκης Ιωάννης, στους παμπάιδες ο Νεραντζάκης Φοίβος , στις γυναίκες η Τζομπανάκη Κατερίνα, στα μίνι μεγάλα κορίτσια, Φραγκιουδάκη Ράνια, Κουρμούλη Ειρήνη, και Λιοδάκη Σοφία έκαναν το 1-2-3, στα μίνι μεγάλα αγόρια 3ος ήταν ο Φουντουλάκης αΓιώργος και στις πανκορασίδες 1η η Παπαδαντωνάκη Ειρήνη.

Στους μάστερ α ο Κουτρουμπάς βαγγέλης και Ψράκης Χριστόφος έκαν το 1-2 με ξεκόλλημα από την μέση του αγώνα και τερματίζοντας με μεγάλη διαφορά από το γκρούπ, στους μάστερ β ο Μαρκογιαννάκης Δημήτρης με δυνατό σπρίντ στο τέλος κέρδισε με σχετική άνεση, ενώ 3ος ήταν ο Λυδάκης Παύλος.

O ΤΑΛΩΣ ευχαριστεί θερμά τους όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και τον χρυσό χορηγό ΑΝΕΚ LINES, τον κύριο χορηγό ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ και τους χορηγούς IDEAL bikes, ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ, MINOA PALACE resort and spa και Μικρό Καφενείο.