ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ 4 ΜΕΤΑΛΛΙΑ Ο ΤΑΛΩΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι αθλητές του ΤΑΛΩ ANEK LINES στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων παίδων κορασίδων το οποίο διεξήχθη στο Καρπενήσι από τις 13-15/ 07. Την Παρασκευή στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης η Χατζάκη Γιολάντα πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με πάρα πολύ καλό χρόνο στην κατηγορία νεανίδων. Στην κατηγορία εφήβων οι συναθλητές της Κακαβελάκης Ιωάννης και Κορτσδιδάκης Μιχάλης ανέβηκαν στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα, ανεβάζοντας τον αριθμό των μεταλλίων σε 3. Στους παίδες ο Καλαιτζάκης Κώστας ήταν 8ος και ο Πανηγυράκης Γιάννης 10ος. Το Σάββατο στην αντοχή νεανίδων η Χατζάκη παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισε μηχανικά προβλήματα σε όλη την διάρκεια του αγώνα τερμάτισε στην 2η θέση αυξάνοντας τα μετάλλια σε 4. Στον αγώνα αντοχής των εφήβων ο Κακαβελάκης Ιωάννης τερμάτισε 6ος , ο Κοπανάκης Δημήτρης 13ος και ο Κορτσιδάκης Μιχάλης 18ος εμφανώς επηρεασμένοι από την υπερπροσπάθεια του χρονομέτρου.

Οι νεαροί αθλητές του Ταλω έκαναν υπερήφανους για άλλη μια φορά όλους όσους τους υποστηρίζουν και ιδιαίτερα, τους χορηγούς τους ΑΝΕΚ και Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο καθώς κατάφεραν να διακριθούν σε όλες τις κατηγορίες των αγώνων και απέδειξαν ότι μπορούν να διακριθούν και στο μέλλον σε μεγαλύτερες κατηγορίες στις οποίες θα είναι αυξημένες οι απαιτήσεις.

Μαρεντάκης Π: << Συγχαρήτηρια σε όλα τα παιδιά τόσο για την προσπάθεια τους όσο και για τις επιδόσεις τους κατάφεραν να κερδίσουν αρκετά μετάλλια πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις και μια θέση για το πανευρωπαικό πρωτάθλημα της Ολλανδίας. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς Πανηγυράκη Νεκτάριο, Καλιβρετάκη Μιχάλη και Δεττοράκη Ιωάννη για την πολύτιμη βοήθεια τους>>.