Πρωταθλητής Ελλάδος 2015 στο 4X ο Στέλιος Πρίκοπ!

Με συνολικά 1 χρυσό,  4 ασημένια και 3 χάλκινα μετάλλια επέστρεψε η αποστολή του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES από τις Μελέσσες Ηρακλείου όπου συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας BMX και 4X.

Σημαντικότερη επιτυχία το χρυσό μετάλλιο του Πρίκοπ Στέλιου, ο οποίος αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδος  στο 4X στην κατηγορία των παίδων ενώ στο BMX τερμάτισε στην 2η θέση. Στην ίδια κατηγορία ο Κουβαριτάκης Λευτέρης τερμάτισε 3ος  στο 4X, o Καστρινάκης Μιχάλης 2ος στο BMX και ο Μαρονικολάκης Βασίλης 3ος στο ίδιο αγώνισμα.

Στην κατηγορία των εφήβων, ο Βλαχάκης Κώστας κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο 4Χ ενώ μία πτώση στον τελικό του BMX των άφησε εκτός της διεκδίκισης ενός ακόμα μεταλλίου.

Τέλος στην κατηγορία των αντρών, την έκπληξη έκανε ο Παπουτσάκης Γεράσιμος ο οποίος παρά τα 7 περίπου χρόνια αποχής από την αγωνιστική δράση, κατάφερε να ανέβει στο 2ο σκαλί του βάθρου στο BMX κάνοντας έναν εξαιρετικό αγώνα. Στην ίδια κατηγορία αλλά στο αγώνισμα του 4X, ο Κακαβελάκης Γιάννης τερμάτισε 3ος ολοκληρώνοντας την εξαιρετική εμφάνιση του ΤΑΛΩ ANEK LINES.

Ο ΠΟΧ ΤΑΛΩΣ ευχαριστεί τον χρυσό του χορηγό ΑΝΕK LINES και τους χορηγούς :

MINOA PALACE resort and spa
Ποδηλατοδρόμιο
MΠΙΤΣΑΚΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ
ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΣΕΛΙΝΟΥ
κατάστημα ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ-Βρίσκεις λύσεις
Θερμοϋδραυλικές Εφαρμογές ΚΟΥΤΣΟΥΚΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
LION BIKE RENTAL
Μικρό CAFÉ-νείο
κατάστημα ΣΧΕΤΑΚΗΣ STIHL
Κατάστημα ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ
καφέ ΦΟΙΝΙΚΑΣ