ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ “ΓΥΡΟΣ ΑΝΟΙΞΗΣ 2018”

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ο Π.Ο.Χ. ΤΑΛΩΣ ANEK LINES σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το Δήμο Πλατανιά και τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Γλώσσας διοργανώνει τους αγώνες με την επωνυμία «ΓΥΡΟΣ ΑΝΟΙΞΗΣ 2018» στις κατηγορίες Παίδων, Εφήβων, Νεανίδων Ανδρών, Γυναικών, Μάστερ, Όπεν.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

1η αγωνιστική ημέρα (Σάββατο 3/3/2018)

1ο ημιετάπ : ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ απόστασης 15 χλμ στην διαδρομή  Πλατανιάς-Ταυρωνίτης-Πλατανιάς. Χάρτης Διαδρομής

Εκκίνηση 1ου αθλητή στις 11:00 πμ στον Πλατανιά, ξενοδοχείο ΜΙΝΟΑ PALACE.

2ο ημιετάπ : ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΒΑΣΗΣ απόστασης 22 χλμ στην διαδρομή  Πλατανιάς-Φουρνές – Λάκκοι. Χάρτης Διαδρομής

Εκκίνηση  στις 15:00 μμ στο ξενοδοχείο ΜΙΝΟΑ PALACE

2η αγωνιστική ημέρα (Κυριακή 4/3/2018)

2ο ετάπ: ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΤΟΧΗΣ σε κυκλική διαδρομή Γλώσσα-Δρομόνερο-Κρύα Βρύση-Πανέθυμος-Δελιανά-Άστρικας-Βασιλόπουλο-Επισκοπή-Γλώσσα απόστασης 30 χλμ. Γυναίκες-Παίδες -Νεάνιδες 2 στροφές, Άνδρες-Έφηβοι-Μάστερ 3 στροφές). Χάρτης Διαδρομής

10:30 πμ  εκκίνηση Εφήβων, Ανδρών

10:40 πμ  εκκίνηση Παίδων

10:50 πμ εκκίνηση Νεανίδων Γυναικών

11:00  πμ εκκίνηση Μάστερ-Όπεν

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. Ποδήλατα χρονομέτρου η αεροδυναμικά βοηθήματα ΔΕΝ επιτρέπονται , με εξαίρεση την κατηγορία των Μάστερ/Όπεν

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Επιτρέπεται η συμμετοχή των σωματείων δύναμης Ε.Ο.Π.  με 4-6 αθλητές,  μικτών ομάδων, ή ομάδων τοπικών επιτροπών. Ομάδες που δεν συμπληρώνουν τον απαιτούμενο αριθμό αθλητών μπορούν να επικοινωνούν με τους διοργανωτές για την διερεύνηση δυνατότητας συγκρότησης μικτών ομάδων.
Για τους αγωνιζόμενους ΟΠΕΝ απαραίτητη η κατάθεση στη Γραμματεία υπογεγραμμένης υπεύθυνης δήλωσης  περί καλής υγείας και αποδοχής των όρων της προκήρυξης.

Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού εξοπλισμού ή ατυχήματος κλπ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμέτοχής πρέπει να έχουν σταλεί μέχρι την Τετάρτη 28-2-2018 και ώρα 14:00 με email στο talosteam@gmail.com

Κατάθεση δελτίων και παραλαβή αριθμών με ευθύνη των εκπροσώπων των ομάδων από την Γραμματεία του αγώνα μία ώρα πριν την εκκίνηση.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Για κάθε ημι-ετάπ και ετάπ στον 1ο, 2ο και 3ο νικητή κάθε κατηγορίας που συμπληρώνεται θα απονεμηθούν μετάλλιο και δίπλωμα. Στους νικητές της Γενικής κατάταξης (βάσει συνολικού χρόνου) θα γίνει βράβευση στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας . Οι βραβεύσεις για τους αγώνες της 1ης αγωνιστικής ημέρας θα γίνουν στο ΜΙΝΟΑ PALACE, του 2ου ετάπ αντοχής και της Γενικής κατάταξης  θα γίνουν στην Γλώσσα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ: Οι αγωνιζόμενοι των κατηγοριών μάστερ και όπεν καταβάλλουν το ποσόν των 10€ για την συμμετοχή τους σε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Αν συμμετέχουν και στα 3 ετάπ, το παράβολο συμμετοχής είναι 20€.

Για τους 10 πρώτους αθλητές εκτός Κρήτης ανεξάρτητα από κατηγορία που θα δηλώσουν συμμετοχή , θα δοθούν ακτοπλοϊκά εισιτήρια με την ΑΝΕΚ με έκπτωση 50% σε τεράκλινες εσωτερικές καμπίνες.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ: Εθελοντές Σαμαρείτες η Ιδιώτης Ιατρός που θα οριστεί με ευθύνη του διοργανωτή, κάλυψη από ασθενοφόρο σε ετοιμότητα από τον Τομέα ΕΚΑΒ Χανίων/Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ: Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να τροποποιήσουν το πρόγραμμα των αγώνων, σε περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας δεν είναι δυνατή η τήρηση αυτού, καθώς και τους όρους της παρούσας προκήρυξης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Φραγκιουδάκης Γιώργος (Αλυτάρχης του αγώνα) τηλ. 6948882715

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Ορφανουδάκης Κώστας  6944426205

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΠΑΝΑΚΗΣ     ΙΩΑΝΝΗΣ            ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ