Για 2η συνεχόμενη χρονιά στην κορυφή της ελληνικής ποδηλασίας ο ΤΑΛΩΣ

Από την κορυφή αποχαιρετάει ο ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES το 2012. Μετά από 14 έτη συνεχής παρουσίας στα 3 κορυφαία σωματεία της Ελλάδας, το 13ο κάθε άλλο παρά άτυχο ήταν αφού μετά από 5 χρόνια κατατάχθηκε και πάλι 1ος όπως είχε επαναληφθεί το 2002, 2004, το 2005 και το 2011. Το πιο σπουδαίο είναι ή σταθερότητα του συλλόγου στα τρία πρώτα σωματεία της Ελλάδας για 14η χρονιά κάτι το οποίο αντικατοπτρίζει την πολύ σημαντική και συστηματική δουλεία που γίνεται από όλους όσους απαρτίζουν τον σύλλογο. Παρουσία που ανάλογη δεν θυμόμαστε να έχει κάνει άλλο σωματείο σε οποιοδήποτε άθλημα και δη επαρχιακό.Η συνολική συγκομιδή μεταλλίων 42 συνολικά, στα πανελλήνια πρωταθλήματα ήταν αυξημένη σε σχέση με πέρυσι και αυτό δικαιολογεί και την μεγάλη βαθμολογική διαφορά από τον 2ο σύλλογο στην συνολική βαθμολογία των σωματείων.

Κοπανάκης Ιωάννης: <<Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές για την πολύ μεγάλη επιτυχία που μας χάρισαν για 2η συνεχόμενη χρονιά. Η πολύ μεγάλη αυτή διάκριση του συλλόγου αλλά και οι ατομικές διακρίσεις των παιδιών μας γεμίζουν με χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον και μας αυξάνουν τις ευθύνες για το νέο έτος. Θα προσπαθήσουμε να σταθούμε δίπλα τους και να τους υποστηρίξουμε με κάθε τρόπο. Εκ μέρους του Δ.Σ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον χρυσό χορηγό της ομάδας την ANEK-LINES της οποίας η συνεισφορά της είναι τεραστίας σημασίας και τον κύριο χορηγό ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ οι οποίοι δείχνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Βέβαια αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια ίναι και οι άλλοι χορηγοί του συλλόγου που υποστηρίζουν ο καθένας με τον δικό του τρόπο :

IDEAL bikes

Μικρό Καφενείο,

Ποδηλατοδρόμιο

Μinoa palace,

Σκαλιδάκης Μαχαίρια

IMAGE επιγραφές,

Χαιρετάκης λιπαντικά,

ΦΟΙΝΙΚΑΣ καφε Παλαιόχωρα

ΑΚΤΙΝΑ ασφάλειες

Γύπας τυροκομικά προϊόντα

Μαρκάκης Α φωτογραφίες

Τέλος δεν πρέπει να ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Χανίων, τον Δήμο Κανδάνου – Παλαιοχώρας και τον Δήμο Αποκορώνου για την άψογη συνδιοργάνωση των αγώνων και όλους τους εθελοντές οι οποίοι βοηθάνε σε κάθε διοργάνωση αφιλοκερδώς για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων>>.

Μαρεντάκης Π: << Είμαι πολύ χαρούμενος με την 1η θέση την οποία την κατακτάμε για 2η συνεχόμενη χρονιά αλλά πιο σημαντικό για μένα είναι η σταθερότητα στην απόδοση των παιδιών και του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια. Η 1η θέση δεν αποτελεί αυτοσκοπό για εμένα προσωπικά. Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, γονείς και χορηγούς. Οι κόποι τους και οι θυσίες τους ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Εκ μέρους μου θα ήθελα ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τους χορηγούς που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια τους διότι το άθλημα μας είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και ιδιαίτερα την ΑΝΕΚ LINES που μας δίνει την δυνατότητα να συμμετέχουμε σε όλους σχεδόν τους αγώνες και να μην διαφοροποιούμαστε από ένα σωματείο του κέντρου, το ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ του οποίου η χορηγία ήταν πολύ σημαντική για την ομαλή έκβαση της χρονιάς, το Δ.Σ για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου και για τα εχέγγυα που παρέχει στην προπονητική τετράδα ώστε να μην αποσπόμαστε από το έργο μας και τους πολύτιμους συνεργάτες μου Ορφανουδάκη και Πενταράκη Κώστα και Φραγκιουδάκη Γιάννη. Εύχομαι υγεία και ευτυχία για το 2013 σε όλους, πολλά ποδηλατικά χιλιόμετρα και να γευτούμε μεγάλες χαρές όπως αυτές του Ταμουρίδη και Ηλία. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω και την οικογένεια μου που με στηρίζει σε αυτό το δύσκολο έργο του προπονητή>>.