Αποτελέσματα Ρούστικα – Αγκουσελιανά & Αγκουσελιανιά ΜΤΒ 2015

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκαν το περασμένο σαββατοκύριακο ο δεύτερος και τρίτος αγώνας ορεινής ποδηλασίας του Πρωταθλήματος Δυτικής Κρήτης 2015, από τον ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES, την ChaniaCyclingRaces, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ρουστίκων και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγκουσελιανών-Παλαιολούτρων «Η Καμάρα».

Το Σάββατο διεξήχθη ο αγώνας μορφής «από σημείο σε σημείο» που είχε ως αφετηρία την πλατεία των Ρουστίκων και τερματισμό την πλατεία των Αγκουσελιανών. Ο αγώνας αυτός ήταν αφιερωμένος στην μνήμη του εκλιπόντος Άγγελου Μεντάκη παράγοντα της ποδηλασίας και καταγόμενου από τα Ρούστικα .

Οι ποδηλάτες περνώντας από ορεινά μονοπάτια και ρεματιές διέσχισαν τις όμορφες βουνοκορφές της περιοχής μένοντας μαγεμένοι από την ποικιλομορφία του εδάφους και τις συνεχείς εναλλαγές του τοπίου.

Την Κυριακή, ο αγώνας ήταν κυκλικής διαδρομής με εκκίνηση και τερματισμό την πλατεία του χωριού Αγκουσελιανά. Οι ποδηλάτες περνούσαν από τους επαρχιακούς δρόμους και μέσα από τα λιβάδια της περιοχής πριν συναντήσουν την είσοδο του δάσους. Ένα δάσος μοναδικής ομορφιάς το οποίο η βροχή που ξέσπασε κατά την διάρκεια των αγώνων το μετέτρεψε σε ποδηλατικό παράδεισο και κόλαση ταυτόχρονα…

Παρά την πολλή λάσπη και τις αντίξοες συνθήκες που χαρακτήρισαν το διήμερο, αρκετοί ποδηλάτες και ποδηλάτισσες από όλη την Κρήτη κάθε ηλικίας έδωσαν το παρόν καθώς οι συμμετοχές ξεπέρασαν συνολικά τις 120. Στο τέλος των αγώνων οι νικητές πέραν των καθιερωμένων διπλωμάτων και μεταλλίων, παρέλαβαν και αναμνηστικά κύπελλα προσφορά των πολιτιστικών συλλόγων των χωριών.

Στον πρώτο γενικής όλων των κατηγοριών Κορτσιδάκη Μιχάλη τα καταστήματα 5λεπτά απένειμαν την μπλούζα που υποδηλώνει τον αθλητή που προηγείται στο Πρωτάθλημα Δυτικής Κρήτης, ενώ από μια δωροεπιταγή αξίας 25 ευρώ ο καθένας προσφορά του ποδηλατικού καταστήματος Ποδηλατοδρόμιο κέρδισαν μετά από κλήρωση δυο τυχεροί συμμετέχοντες.

Τέλος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγκουσελιανών-Παλαιολούτρων «Η Καμάρα» πρόσφερε σε όλους τους αγωνιζόμενους και τους συνοδούς παραδοσιακό κέρασμα και σουβλάκια.

Οι διοργανωτές αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους αυτούς που βοήθησαν στην διοργάνωση και την ομαλή διεξαγωγή αυτού του αγωνιστικού διημέρου και ιδιαιτέρα τους ανθρώπους των Πολιτιστικού συλλόγου , τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ρουστίκων και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγκουσελιανών-Παλαιολούτρων «Η Καμάρα». Ο επόμενος αγώνας του Πρωταθλήματος Δυτικής Κρήτης είναι η ανάβαση Ομαλού ο οποίος έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 18 Μαρτίου.

Ο ΠΟΧ ΤΑΛΩΣ/ANEK LINES ευχαριστεί τον χρυσό του χορηγό ΑΝΕK LINES και τους χορηγούς: IDEAL bikes, ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ, κατάστημα ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ-Βρίσκεις λύσεις-MINOA PALACE resort and spa, Θερμοϋδραυλικές Εφαρμογές ΚΟΥΤΣΟΥΚΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, LION BIKE RENTAL, Μικρό CAFÉ-νείο, κατάστημα ΣΧΕΤΑΚΗΣ STIHL, Κατάστημα ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ και καφέ ΦΟΙΝΙΚΑΣ.

Η ChaniaCyclingRaces ευχαριστεί τους παρακάτω χορηγούς

MINI MARKET 5 ΛΈΠΤΑ-ΣΟΥΔΑ/ΑΡΩΝΙ/ΚΛΑΔΙΣΣΟ,

ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ ΜΙΧ. ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ,
ΚΑΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ-ΑΝΔΡΙΚΕΣ ΚΟΜΜΩΜΣΕΙΣ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ),
ΦΟΙΝΙΚΑΣ CAFÉ –ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ,
ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ,

ΔΗΜ. ΓΑΡΟΦΑΛΑΚΗΣ-ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ELEA ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ-ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ, ΜΠΑΡΜΠΟΠΟΥΛΟΣ-ΕΝΔΥΜΑΤΑ, ΜΑΓΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ – CAFE, ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΠΡΟΠΟ ΒΑΜΒΑΚΟΠΟΥΛΟ, CRETAN KNIVES ΣΚΑΛΙΔΑΚΗΣ –ΜΑΧΑΙΡΙΑ, ΧΝΑΡΑΣ-ΚΑΥΣΙΜΑ ΜΟΥΡΝΙΕΣ, ΑΠΟΘΗΚΗ ΑΘΗΤΑΚΗ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΒΑΜΒΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ Κ.&ΣΙΑ –ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ, ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΕΛΕΚΑΠΙΝΑ, NIKOS LIANOPOULOS- ΑΝΔΡΙΚΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ, AERIAL VIDEO PRODUCTIONS-ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ, ΣΚΟΡΔΥΛΑΚΗΣ-ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: PROCYCLING.GR, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΥΔΩΝ, ΧΑΝΙΑ ΣΠΟΡ FM, ATHLITIKO.GR


 

Φωτογραφίες Απονομών Πρώτης Μέρας


 Φωτογραφίες Απονομών Δεύτερης Μέρας

Φωτογραφικό Υλικό